Sposób przygotowania

Cytrynę parzymy i wyciskamy, aby było 2 łyżki soku. Orzechy mielimy maszynką do mięsa. Miód rozpuszczamy i chłodzimy, aby był płynny. Musztardę mieszamy z miodem i sokiem z cytryny. Następnie dodajemy zmielone orzechy. Cały czas mieszając dodajemy po troszku oliwy i doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Sos jest przepyszny do sałatek.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super sos
  • 3
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    fajny :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    smaczny
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    ciekawy!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    mnie też by pewnie smakował.
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    chętnie wypróbuję taki sos
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny sosik

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !