Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Devolaj z serem i pieczarkami.

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety z piersi kurczaka
żółty ser
usmażone pieczarki
sól
pieprz
mleko
Kurczak panier do drobiu Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Devolaj z serem i pieczarkami.

Kroki postępowania

1
Mięso rozbić, popieprzyć i posolić.
Krok 1 - Devolaj z serem i pieczarkami. foto
2
Kłaść po plasterku sera, na to pieczarki.
Krok 2 - Devolaj z serem i pieczarkami. foto
3
Zwinąć i spiąć wykałaczką.
Krok 3 - Devolaj z serem i pieczarkami. foto
4
Zamoczyć w mleku, a następnie w panierce do drobiu.
Krok 4 - Devolaj z serem i pieczarkami. foto
5
Smażyć na oliwie.
Krok 5 - Devolaj z serem i pieczarkami. foto
6
Smacznego.
Krok 6 - Devolaj z serem i pieczarkami. foto

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kamyk 11.07.2012 21:50
pyszne uwielbiam takie dewolaj
Aneta41 13.06.2012 20:35
bardzo smaczne
Mati13 05.04.2012 19:51
jedno z moich ulubionych mięs na obiad
Beatris 05.04.2012 10:03
Uwielbiam tak przygotowane mięsko.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak