Sposób przygotowania

Do wysokiej szklanki dla drinków wlewamy dobrze ubitą i schłodzoną śmietanę , wlewamy jej 1/4 szklaki , wrzucamy na nią rodzynki , oraz dodajemy odrobinę sosu rumowego , nakładamy kolejna warstwę śmietany i dekorujemy płatkami migdałów oraz sosem , koleją warstwę śmietany i dekorujemy wiórkami kokosowymi , potarta drobno czekoladą , obraną na kęsy mandarynka . Całość polewamy sosem . Chłodzimy w lodówce.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Kekerboom

    na pewno pyszne ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    dianix

    moze byc ciekawy
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też taki robię.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !