Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba z nadzieniem owocowym

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

łosoś 1
jabłka 2
gruszka 1
cynamon szczypta
sok z cytryny 1
sól szczypta
pieprz szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba z nadzieniem owocowym

Łososia namoczyć w wodzie około 2 godzin , oczyścić , zdjąć skórę , posypać solą i pieprzem . Jabłka i gruszkę umyć , wydrążyć z pestek i przetrzeć przez tarkę o małych oczkach . Skropić sokiem c cytryny i cynamonem , wymieszać . Nadzieniem faszerować rybę jeżeli jest taka potrzeba to związać nitką bawełnianą i wyłożyć na rozgrzaną patelnie . Smażyć aż ryba się dobrze usmaży i będzie w środku miękka.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

gusia1000 18.07.2012 11:43
Tak nie jadłam.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak