Sposób przygotowania

Pyzy gotujemy wg przepisu na opakowaniu, lub robimy domowe. Do rondla wlewamy olej dorzucamy mieszankę z buraczkami, dodajemy sos sojowy i kostkę. Smażymy wszystko na ostrym ogniu ciągle mieszając przez ok 3 minuty, zalewamy wodą i dusimy do miękkości. Doprawiamy oregano i pieprzem i po paru chwilach zalewamy pyzy wyłożone na talerz. Środek talerza można udekorować kleksem śmietany.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Betka

    pycha;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne danie !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !