Sposób przygotowania

Na małej blaszce ułożyć jedną warstwę herbatników.
2/3 śmietany ubić z cukrem waniliowym.
Pozostałą część z kakao.
Brzoskwinie pokroić w kostkę.
Na warstwę herbatników wyłożyć śmietanę z cukrem, na to wsypać pokrojone brzoskwinie.
Masę przykryć drugą warstwą herbatników i posmarować śmietanką kakaową.
Na wierzchu zrobić widelcem zygzaki.
Delicję dzielić między ciastkami.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    ależ to musi być pyszne!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    oj było, było pyszne i zero pracy
  • 0
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Ewciu-pyvhota!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !