Sposób przygotowania

Udka ugotowane w rosole podsmażamy na maśle z niewielką ilością oleju. Zdejmujemy z ognia, rozdrabniamy. Do rozgrzanego masła dodajemy śmietanę, uważając aby się nie zważyła. Dodajemy bulion oraz sos sojowy i rozdrobnionego kurczaka. Doprawiamy Kucharkiem, sporą ilością pieprzu ziołowego i natki pietruszki. Dusimy ok 15-20min. Podajemy z ryżem. Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    usmiech

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    pyszny kurczak :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Róża1

    pyszny !!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Fajny kurczaczek!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczny kurczak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !