Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pekinka z groszkiem w śmietanie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/4 szt
groszek konserwowy 4 łyżki
cebula 1 szt
sól
koperek
pomidor 1 szt
śmietana 18 proc
czosnek 1 ząbek

Przepis i sposób przygotowania na: Pekinka z groszkiem w śmietanie

Kapustę pekińską kroimy dość drobno. Groszek odcedzamy dodajemy do kapusty .Cebule siekamy .Pomidora kroimy w kostkę . Czosnek wyciskamy do śmietany dodajemy sól,pieprz mieszamy i łączymy z sałatką .Podajemy schłodzone

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna/kate1980 04.04.2012 22:38
świetna
agunesu 04.04.2012 12:19
prostota i smazna salatka gotowa:)
EWI 04.04.2012 10:07
super
novita26 04.04.2012 08:41
robie podobną
novita26 04.04.2012 08:41
robie podobną

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak