Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Roszponka z carpaccio

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

roszponka 1 garść
szynka carpaccio 5 dag
mak 1 łyzeczka
sól
pieprz
oliwa 3 łyżki
sok z cytryny 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Roszponka z carpaccio

Robimy sos winegret z makiem .Mieszamy dobrze w słoiczku 3 lyżki oliwy z
1 lyzką soku z cytryny ,łyżeczką maku ,sola i pieprzem . Sos odstawiamy . Na półmisku układamy roszponkę dodajemy plasterki szynki carpaccio .Polewamy sosem .Podajemy

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iwa643 04.04.2012 07:04
polecam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak