Sposób przygotowania

Krok 1 / 3

Pokruszone/zmielone/ dokładnie biszkopty należy połączyć z cukrem i roztopionym masłem. Gotową masą wyłożyć foremki . Ilość otrzymanych babeczek zależy od wielkości naszych foremek . Babeczki należy wstawić na 10 min do gorącego piekarnika/ok.180st/aby je lekko zapiec . Wyjąć z piekarnika i przestudzić i delikatnie wysunąć z foremek.


Komentarze

  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetny sposób na kruche babeczki, szybki i smaczny.. zdjęcia jak zwykle bajkowe :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    motylwe

    bardzo fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    bardzo pomysłowe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    super pomysł :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    mmmm pychota!;)
  • 0
    20140724_140457
    Opublikowano

    reniatka

    świetne
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    wyglądają obłędnie! :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !