Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta jajeczna z porem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 4 sztuki
por (biała część) 2 sztuki
musztarda 1 łyżeczka
śmietana 18 proc 1 łyżka
sól do smaku
ogórek 2 sztuki
ser gouda 10 (tarty)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta jajeczna z porem

Jajka gotujemy na twardo.Jajka, pory, ogórki kroimy w drobną kostkę.Dodajemy ser, musztardę i przyprawy, mieszamy.Podajemy z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kamila/kami007 05.04.2012 14:22
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak