Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Cebule obieramy , wkładamy do garnka i gotujemy kilka minut aż zmiękną . Wyciągamy z wody studzimy wydrążamy środki , miąższ siekam


Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    Podobają mi się te cebulki!
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetnie się prezentują :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    motylwe

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    suzana

    super pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Cukiereczek13

    nie jadłam nigdy takich, super pomysł ;)
  • 7
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    pomysłowe danie. Użycie cebuli jako składnika do faszerowania jest bardzo interesujące.
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    również podoba mi się ten przepis :) sama nigdy czegoś w podobie nie robiłam :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    fantastyczny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    erym

    swietny pomysl, wykorzystam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !