Sposób przygotowania

Owoce obieramy i kroimy na cząstki. Za pomocą blendera rozgniatamy na tzw. papkę. Do tej masy dodajemy sok z cytryny i cukier. Wodę zagotować po czym zalać owoce i doprowadzić do wrzenia. W międzyczasie w 100 ml wody rozetrzeć mąkę ziemniaczaną. Do gotującej się wody z kiwi dodać mąkę i energicznie wymieszać.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dosyć ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    fajny - ostatnio eksperymentuję z kiwi :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    joanna43

    Jednak kolejnym razem owoce dodałabym na sam koniec bo lekko z=stracił kolor
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    radosna29

    swietny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !