Sposób przygotowania

Pieczarki kroimy i przesmażamy. Kroimy w kosteczkę paprykę,cebulę,wędlinę,pierś z kurczaka(wcześniej ugotowaną) i osobno smażymy . Gdy wszystko już się podsmaży wsypujemy do jednego garnka,podlewamy rosołem,dodajemy pokrojone ogórki,zagęszczamy śmietaną i mąką i doprawiamy według naszych smaków-solą,pieprzem i papryką-powinno być ostre. Podajemy z ryżem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    extra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kbj31

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super ciekawy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    z ogórkami nie robiłam,musi być pyszne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !