Sposób przygotowania

Pieczarki pokroić w cienkie plastry, Sok z cytryny wymieszać z soląi pieprzem prymat i ubić z 3 łyżkami oliwy. Grzyby polać sosem i wymieszać. Umytą i osuszoną rukolę przekładamy na półmisek, na wierz pieczarki, paprykę pokroić podsmażyć przyprawić i nałożyć na pieczarki. Podawać z bułką paryską

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darek6

    super, znam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    brygida

    fantastyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Monika188

    fantastyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zośka1

    swietne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    maxfighter

    warto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !