Sposób przygotowania

Starte na dużych oczkach pieczarki podsmażamy, doprawiając solą i pieprzem. Dodajemy do nich łyżkę ketchupu, jajko i szczypiorek, mieszamy. Po chwili zdejmujemy patelnię z kuchenki.

W bułkach wydrążamy dziurki i nadziewamy je pieczarkami. Posypujemy startym serem i niewielką ilością pokruszonego sera blue.

Zapiekamy około 10 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni.

Podajemy z sosem pomidorowym lub keczupem.

Smacznego :)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    iziona

    Dla mnie super ! :)
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    smacznie wyglądają :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !