Sposób przygotowania

pieczarki umyć pokroić na plasterki cebule pokroić w kostkę następnie zeszklić na oleju dodać pokrojone pieczarki doprawić solą i pieprzem do smaku wymieszać i dusić aż odparuje cała woda z sokiem bagietkę przekroić na połowę potem wzdłuż posmarować masłem,na to układać przestudzone pieczarki z cebulą ja jeszcze dokładam na wierzch zeszkloną cebulę pokrojoną na półplasterki potem paski papryki czerwonej posypuję startym serem układam na blasze i wstawiam do piekarnika na 180st.do rozpuszczenia się sera wyjmuję polewam ketchupem i smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajny pomysł
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    też takie robię - świetne są
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    taką kolację mogę jeść codziennie
  • 1
    original
    Opublikowano

    daria2911

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !