Liczy się dobry Smak

Sposób przygotowania

Olej wymieszać z solą czosnkową i przyprawami. Natrzeć tym mięso i odstawić na 2 godziny do lodówki. Po 2 godzinach pałki z kurczaka kłaść na mocno rozgrzany olej i mocno je zrumienić. Mięso zalać wodą (tyle, żeby je przykryła) i dusić pod przykryciem do miękkości. Jak woda całkowicie odparuje, mięso znowu zrumienić.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Robert10

    wyśmienite takie rumiane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie ogryzać...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    piekne u ciebie te mieska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne mięsko !
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w taką pogodę smażony, ale niech tylko pojawi się słońce
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    och, pacpaw, też uwielbiam z grilla
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Rumiane i apetyczne kawałki kurczaka, czyli takie jak lubię.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bardzo smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !