Przepis i sposób przygotowania na: Zupa chlebowo-chrzanowa
W międzyczasie posiekać cebulę i zrumienić ją na niewielkiej ilości smalcu.
Namoczony chleb zmiksować z wywarem na gładko.
Dodać usmażoną cebulkę i podgrzać.
Na koniec doprawić chrzanem.
wywar z warzyw | 3-4 litry |
chrzan tarty | do smaku |
cebula biała | 2-3 szt. |
smalec | 1 łyżka |
czosnek | 3-5 ząbków |
przyprawa do potraw | |
pieprz | |
cukier | |
chleb żytni | 500-600 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: