Sposób przygotowania

Fasolę myjemy i usuwamy końce. Gotujemy na pół miękko w lekko osolonym wrzątku. Odcedzamy. Przygotowujemy sos: koperek myjemy, osuszamy i drobno siekamy. Majonez mieszamy ze śmietaną i doprawiamy solą i pieprzem. Wsypujemy koperek i mieszamy. Naczynie żaroodporne smarujemy tłuszczem. Wkładamy fasolkę i równomiernie polewamy sosem. Pieczemy około 20 minut w piekarniku rozgrzanym do temp. 200 stopni.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    fajna odmiana dla tradycyjnej fasolki
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    fajne połączenie palce lizac
  • 0
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    uwielbiam ten sos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiola333

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !