Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ryba zapiekana w ciescie francuskim

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ciasto francuskie 1 opakowanie
pietruszka 1 szt
ryba 3 (filet)

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba zapiekana w ciescie francuskim

Ciasto rozwinac i pokroic na 4 czesci. Rybe podgotowac na parze. Nastepnie wylozyc na ciasto francuskie i na rybe polozyc kawalki obranej pietruszki. Zawinac ciasto jak koperty. Piec wedlug opakowania z ciasta.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Rafał10 25.05.2012 21:13
uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !
Ewelina47 06.04.2012 08:30
coś pysznego
olkaaa 06.04.2012 08:08
pięknie wygląda
AGNIESZKA103 04.04.2012 11:22
cos pysznego uczta dla oka i podniebienia
Maniek2 04.04.2012 08:01
ciekawe
Piotr24 03.04.2012 19:09
na pewno spróbuje :)
czekoladka_m 03.04.2012 17:53
Łatwe i samczne, a do tego jak ładnie podane:)
jozefinach 03.04.2012 17:25
Pyszności.
misia53 03.04.2012 15:42
pięknie wygląda

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak