Sposób przygotowania

Ciasto rozwinac i pokroic na 4 czesci. Rybe podgotowac na parze. Nastepnie wylozyc na ciasto francuskie i na rybe polozyc kawalki obranej pietruszki. Zawinac ciasto jak koperty. Piec wedlug opakowania z ciasta.

Komentarze

  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Pyszności.
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Łatwe i samczne, a do tego jak ładnie podane:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr24

    na pewno spróbuje :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Maniek2

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    AGNIESZKA103

    cos pysznego uczta dla oka i podniebienia
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pięknie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    coś pysznego
  • 0
    original
    Opublikowano

    Rafał10

    uwielbiam rybki :) mogłabym wypróbować każdy przepis z nią !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !