Sposób przygotowania

Skrzydło i szyję pociąć tasakiem na mniejsze kawałki, włożyć do dużego garnka i zalać zimna wodą.
Dodać włoszczyznę, jarzynkę, ziele angielskie, liście laurowe i pieprz.
Gotować na małym płomieniu 3-4 godziny, nie dopuszczając do wrzenia.

Komentarze

  • 2
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    <b>*** Serdecznie zapraszam do zapoznania się z moimi pomysłami i przepisami na bardzo zróżnicowane potrawy :) *** Każdy znajdzie tutaj coś dla siebie :)</b>
  • 1
    original
    Opublikowano

    leonkot

    musi być pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    smaczny-bardzo lubie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    bardzo smaczny rosołek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !