Sposób przygotowania

Do sera najlepiej mielonego (można go zastąpić tak jak ja zwykłym twarogiem w kostce, który utarłam)dodajemy 1 1/2 łyżki koperku, przeciśnięty przez praskę czosnek, mleko, sól i pieprz do smaku. Energicznie wymieszać, aby wszystkie składniki się połączyły. Łososia i paprykę kroimy w drobną kosteczkę, dodajemy sok z cytryny, koperek i wszystko razem macerujemy. W osobnym naczyniu roztrzepujemy jajko a następnie moczymy w nim tosty. Gdy chleb nasiąknie jajkiem smażymy na patelni delikatnie zwilżonej olejem. Usmażone i odparowane tosty smarujemy serem i posypujemy salsą z łososia. Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    img_2131687142106
    Opublikowano

    eeee

    super wygląda pewnie smacznie smakuje

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !