Sposób przygotowania

- makaron łazanki ugotować, odstawić
- boczek pokroić w kostkę, przesmażyć na patelni aż tłuszcz się wytopi
- wyjąć z patelni skwarki
- cebulkę pokroić w kostkę i zrumienić na tłuszczu wytopionym z boczku
- kapustę wypłukać, odsączyć, pokroić i przesmażyć razem z cebulą, podlać wodą i dusić pod przykryciem aż do miękkości
- przyprawić solą i pieprzem i chwilę jeszcze poddusić
- wymieszać z ugotowanym makaronem
Gotowe łazanki podawać na gorąco
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    gosia1988

    polecam bardzo pyszne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    to jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !