Sposób przygotowania

- mięso kroimy w plastry i rozbijamy dość cienko
- grzyby moczymy, kroimy w paski
- cebulę kroimy w kostkę i rumienimy na maśle
- dodajemy pokrojone grzyby przyprawiamy i chwilę razem smażymy
- farsz układamy na rozbitym mięsie
- plastry schabu składamy w kopertę
- smażymy na rozgrzanym tłuszczu, ok. 5 min z każdej strony
Smacznego.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !