Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schab z grzybami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 600 gram
cebula 1 sztuki
masło 100 gram
grzyby suszone 60 gram
tłuszcz do smażenia gram

Przepis i sposób przygotowania na: Schab z grzybami

- mięso kroimy w plastry i rozbijamy dość cienko
- grzyby moczymy, kroimy w paski
- cebulę kroimy w kostkę i rumienimy na maśle
- dodajemy pokrojone grzyby przyprawiamy i chwilę razem smażymy
- farsz układamy na rozbitym mięsie
- plastry schabu składamy w kopertę
- smażymy na rozgrzanym tłuszczu, ok. 5 min z każdej strony
Smacznego.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dominique 07.02.2017 20:25
pyszniutkie
Margo1 25.04.2013 10:38
Bardzo lubię
edi 10.05.2012 22:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak