Sposób przygotowania

- pieczarki umyć, pokroić w plasterki i podsmażyć na maśle
- dodać śmietanę i mąkę, podsmażyć przez chwilę
- zdjąć z ognia przyprawić, dodać potarty ser (około 25 gram)
- rozłożyć plasterki szynki i ułożyć na nich nadzienie, zrolować
- włożyć do naczynia do zapiekania
- na wierzchu położyć pokrojone w plastry pomidory
- na wierzch posypać resztą startego żółtego sera
- zapikać w piekarniku aż do rozpuszczenia sera
Smacznego.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    podobają mi się takie roladki, kiedyś wypróbuje przepis
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Fantastyczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !