Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Filet pokroić na kawałki, podsmażyć na oliwie, dodać przyprawy. Po usmażeniu można odsączyć z tłuszczu przy pomocy ręcznika papierowego.


Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Paweł10

    świetnie to wygląda :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszności :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    pyszności :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Intrygująca nazwa. Bardzo smaczna potrawa.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    pyszności obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    zachęcająco wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    wygląda przepięknie, na pewno wyśmienita :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !