Sposób przygotowania

Łodygi selera pokroić w kawałki od długości 1 cm pieczrki w ćwiartki, dymkę posiekać. Na lekkeo zwilżonej olejem patelni podsmazyć najpierw dymkę potem sieczarki a na koniec seler. Wymieszać, przypawić imbirem, solą, pieprzem i tabasco i obficie posypać posiekanym koprem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beata73

    rzeczywiście inaczej i bardzo ciekawie!
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    inny i całkiem nie zły! spróbuję na pewno!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Łucja1

    lubię selera pod każdą postacią!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Aleksandra45

    super!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    ciekawy pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mala2021

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !