Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Seler naciowy inaczej

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

seler naciowy pół
pieczarki 50 dag
dymki ze szczypiorkiem pęczek
sos tabasco kropla
koper świeży
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Seler naciowy inaczej

Łodygi selera pokroić w kawałki od długości 1 cm pieczrki w ćwiartki, dymkę posiekać. Na lekkeo zwilżonej olejem patelni podsmazyć najpierw dymkę potem sieczarki a na koniec seler. Wymieszać, przypawić imbirem, solą, pieprzem i tabasco i obficie posypać posiekanym koprem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mala2021 30.09.2011 07:46
super
Kate131 26.05.2011 08:58
fajne
marcia71 21.05.2011 11:18
smaczne
gosia561 15.05.2011 10:48
ciekawy pomysł
Aleksandra45 20.11.2010 13:21
super!
Łucja1 12.09.2010 15:20
lubię selera pod każdą postacią!
mamusia1 10.09.2010 18:24
inny i całkiem nie zły! spróbuję na pewno!
Beata73 09.09.2010 15:26
rzeczywiście inaczej i bardzo ciekawie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak