Sposób przygotowania

- Biszkopty mocno skropić kompotem wiśniowym
- Kremówkę ubić z cukrem pudrem. Dodać żelatynę rozpuszczoną w wodzie. Zmiksować.
- Na biszkopcie rozsmarować bitą śmietanę; na wierzchu poukładać wiśnie (zostawić kilka do dekoracji). Całość przykryć drugim biszkoptem. Tort posmarować resztą śmietany.
- Rurki waflowe z nadzieniem czekoladowym połamać i obłożyć nimi boki tortu.
- Owoce (truskawki, kiwi) pokroić. Z truskawek, wiśni, kiwi oraz mandarynek zrobić kwiaty i liście.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda bardzo smacznie, aż żal jeść;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika1968

    Wygląda apetycznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !