Sposób przygotowania

Wątróbkę myjemy i przekłądamy na sitko, aby odsiękła z wody. W tym czasie cebulę kroimy w piórka. Na patelni rozgrzewamy olej i dodajemy pokrojoną cebulę. Doprawiamy ją solą i Curry. Dusimy, aż będzie miękka. Każdy kawałek wątróbki panierujemy w mące i smażymy na rozgrzanym oleju. Gotową wątróbkę mieszamy delikatnie z cebulą i dusimy razem 10 minut. Na tależu wątróbkę doprawiamy solą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    EWI

    nie cierpię wątróbki ale za to mój mąż kocha!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Dobre takie jedzenie.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !