Sposób przygotowania

Mięso, ziele angielskie, por, marchew, czosnek, cebulę wrzucamy do garnka i zalewamy wodą.Gotujemy.Po dwudziestu minutach wlewamy koncentrat pomidorowy,gotujemy ponownie dziesięć minut.Na koniec posypujemy natką pietruszki.Zabielamy według uznania śmietaną. Zamiast kostek rosołowych dodajemy lubczyk. Osobno w osolonej wodzie gotujemy ryż biały.Po odcedzeniu podajemy z zupą.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pyszności :) troszkę zmieniłam ponieważ dodałam makaron:) ale zupka naprawdę pyszna:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Popularna zupa i też ją często gotuję.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Napisałaś podajemy z ryżem, a na zdjęciu zamiast ryżu makaron. I miało być posypane natką pietruszki, ale jej nie widać. Dlaczego z sercem?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !