Sposób przygotowania

Wszystkie mięsa razem z wątróbką dokładnie myjemy, zalewamy wodą dodajemy liście laurowe, ziele angielskie, tymianek i gotujemy na wolnym ogniu ok 1 godziny. Ugotowane mięsa wyciągamy, chłodzimy, usuwamy kości z udka i wszystko mielimy. Zmielone mięsa łączymy z namoczoną bułką, jajkami i przyprawami połącz z jajkami, przyprawami wyrabiamy na jednolitą masę. Następnie blaszkę wykładamy słoniną i dajemy przygotowane mięso. Zapiekamy w nagrzanym piekarniku w temp. 200 stopni ok. 1 godziny.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    ale świetny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczny taki swój pasztecik
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    bardzo dobry
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    na pewno smaczny,bo swojski:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jak sam zrobisz,przynajmniej wiesz co jesz
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smakowity ten pasztecik musiał być:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !