Sposób przygotowania

Potrzebujemy jajka kurze i przepiórcze . Jajka gotujemy ,studzimy i obieramy .Z jajka kurzego robimy dużą kurę ścinamy spód ,żeby kura stała na talerzu .Robimy jej grzebień z plasterka marchewki i oczy z pieprzu. Z jajka przepiórczego robimy kurczaczka .Przecinamy jajko w zabki ,otwieramy .Na żółtku robimy oczy i dziób z papryki czerwonej .Podajemy

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na Wielkanoc
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    super dekoracje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kasiax18

    extra

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !