Sposób przygotowania

Baranek powstaje z jajek kurzych i jajek przepiórczych . jajka gotujemy obieramy i studzimy . Z jajek kurzych robimy brzuszek baranka .Jajko odcinamy w dolnej częsci ,żeby baranek stał na talerzu .z jajek przepiórczych robimy głowę ,przyczepiając ja na wykałaczce .Oczy robimy z pieprzu rogi z pora . Ogonek robimy z połówki jajka przepiórczego .Układamy go na natce pietruszki

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam na wielkanoc
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    piękne
  • 0
    original
    Opublikowano

    mufinka79

    śliczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !