Sposób przygotowania

Pierś z kurczaka myjemy osuszamy i kroimy w paski . Następnie solimy . Rozbijamy jajko i mieszamy je widelcem dodajemy 1/2 łyżeczki przyprawy w płynie .Orzechy włoskie mielimy bardzo drobno w malakserze i mieszamy z tarta bułką . Paluszki obtaczamy w mące następnie w jaku a na koniec w bułce wymieszanej z zmielonymi orzechami . Smażymy na oliwie .

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    polecam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    agunesu

    no ciekawe te paluszki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow!!!
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wow!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !