Sposób przygotowania

Parówki wyjąć z folii. Jeśli parówki są takie dłuższe pokroić je na długość 4-5 cm. Ciasto francuskie pokroić w kwadraty i owinąć nim parówki. Wstawić do nagrzanego piekarnika (180 C) na około 10-15 minut.
Podawać ciepłe, można posmarować keczupem.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    parysek10

    Paróweczki jak już :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Przepraszam wszystkich za literówkę :(
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mati3

    super
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pychota
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    uweilbiam
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    fajnie wyglądają ,super przekąska
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    z chęcią bym ich skosztowała
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    robię takie :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Aannkaa82

    Lubie takie paróweczki :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !