Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Paróweczki w cieście francuskim

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

parówki 5 szt.
ciasto francuskie 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Paróweczki w cieście francuskim

Parówki wyjąć z folii. Jeśli parówki są takie dłuższe pokroić je na długość 4-5 cm. Ciasto francuskie pokroić w kwadraty i owinąć nim parówki. Wstawić do nagrzanego piekarnika (180 C) na około 10-15 minut.
Podawać ciepłe, można posmarować keczupem.
Smacznego.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aannkaa82 15.09.2013 12:49
Lubie takie paróweczki :)
marzencia2007 13.06.2013 01:21
robię takie :)
PaniMISIOWA 14.12.2012 19:38
z chęcią bym ich skosztowała
smakowita 12.09.2012 08:56
fajnie wyglądają ,super przekąska
pioge7 22.07.2012 09:11
uweilbiam
gosia47-47 14.07.2012 16:31
pychota
Mati3 02.07.2012 18:19
super
plocia 02.04.2012 18:15
Przepraszam wszystkich za literówkę :(
parysek10 02.04.2012 14:20
Paróweczki jak już :D
JUSTYNA61 02.04.2012 07:54
też takie robię
JUSTYNA61 02.04.2012 07:54
też takie robię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak