Sposób przygotowania

Kapustę płuczemy, marchewkę zcieramy na tarce na grubych oczkach, gotujemy z przyprawami. Mięso kroimy , podsmażamy z pokrojoną w kostkę cebulą. Dodajemy do kapustki mieso z cebulką i grzybki. Gotujemy do miękkości, jak trochę wody odparuje to uzupełniamy winem. Na końcu można doprawić do smaku tak jak się lubi.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Renata16

    Chętnie zrobię,bo lubię bigos
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam bigos
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    uwielbiam bigos
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    bigosik to bym mogl zjesc
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    świetny
  • 2
    original
    Opublikowano

    koala

    supcio bigosik
  • 2
    original
    Opublikowano

    Gosia20

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    swietny bigosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    rewelacja
  • 1
    avatar-1
    Opublikowano

    Anna133

    uwielbiam taki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    świetny ten bigos,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    uwielbiam taki bigos :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    niejeden smakosz się znajdzie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    hmmmmmmmmm pychaaaaaaaaaaaaaa!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !