Sposób przygotowania

Do garnka nalewamy wody i wstawiamy na gaz. Kiedy woda zacznie się gotować wrzucamy 3 kostki rosołowe i opakowanie warzyw mrożonych. W tym czasie obieramy pieczarki i ścieramy na tarce. Dodajemy do garnka. Obieramy ziemniaki i kroimy w niewielką kostkę. Po około 20 minutach wrzucamy ziemniaki do garnka. Sos pieczarkowy wsypujemy do szklanki i rozpuszczamy w ciepłej wodzie. Całą zupę doprawiamy maggi i po jakiś 15 minutach dodajemy sos pieczarkowy. Całość mieszamy i gotujemy jeszcze około 10 minut. Całkowity czas przygotowania 60-70 minut. Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    chyba dosyć gęsta ta zupa :-)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    bgs1984

    ciekawe
  • 2
    beztytulu
    Opublikowano

    marzenciak1985

    średnio; pierwszego dnia jest super, drugiego troszkę gęsta się robi , ale jest pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    lubię zupy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    moja ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    świetne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika63

    Fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    paula99926

    a jak pięknie kolorowa
  • 0
    original
    Opublikowano

    jozefinach

    Lubię zupy.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kala9287

    pyszna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !