Sposób przygotowania

Odlać pół szklanki mleka i wymieszać w nim budyń. Resztę mleka zagotować dodając kaszę manną i gotować na małym ogniu. Gdy mleko zacznie wrzeć dodać resztę mleka z budyniem i gotować tak długo aż zacznie gęstnieć. Przelać do salaterek i pozostawić do wystudzenia.
Można polać sokiem.
Smacznego.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    zielonamorelka

    o widzę,że nie tylko ja tak kombinuję w kuchni heh tylko u mnie raczej proporcje zależą jak się sypnie hehe więc raz mam zupę budyniową a raz mega gęstą kaszkę z posmakiem budyniu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    fajna
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 1
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    sycący, w sam raz dla dzieciaków
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pomysłowy deserek-super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    świetny deserek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !