Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jaja faszerowane z pieczarkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 30 dag
papryka czerwona
szczypior
chrzan świeżo starty 1 łyżeczka
majonez
przyprawy do smaku
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Jaja faszerowane z pieczarkami

Pieczarki chwilę dusimy i doprawiamy.Chrzan ścieramy na drobnych oczkach.Paprykę kroimy w kostkę, dodajemy posiekany szczypior,pieczarki i łączymy z żółtkami.Doprawiamy solą ,pieprzem,papryką ostrą i dodajemy majonez według uznania.Takim farszem nadziewamy białka jajek.Posypujemy szczypiorkiem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Betka 13.05.2012 09:28
lubię takie;)
jozefinach 29.04.2012 10:47
Zjadłabym.
marzenciak1985 16.04.2012 18:39
mniam
katarzynka455 02.04.2012 12:13
też takie robię bardzo smaczne
Piotr24 01.04.2012 20:32
lubię takie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak