Sposób przygotowania

żeberka umyć osuszyć,z pozostałych składników przygotować marynatę i zalać nią żeberka odstawić najlepiej na noc do lodówki,następnego dnia wyjąć żeberka z zalewy i obsmażyć na rozgrzanym tłuszczu przekładać do naczynia żaroodpornego zalać marynatą w której stały oraz pozostałym tłuszczem od smażenia przykryć pokrywką i upiec w piekarniku w temp.180st.ok.1godz.po tym czasie zdjąć pokrywkę i piec jeszcze ok.30min.aby się przyrumieniły i sos zrobił się gęsty.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    na pewno smaczne !
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    UWIELBIAM JE
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    smaczna propozycja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !