Sposób przygotowania

ser pokroić w paski obtaczać w rozkłóconym jajku i bułce tartej a następnie kłaść na rozgrzany olej smażyć na rumiano wykładać na półmisek i udekorować konfiturą z żurawiny podawać gorące.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kamila/kami007

    fajny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    świetny pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna/Dzastus

    robilam kiedys z zółtego cos takiego. Fajny pomysl.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wojt@s

    super, muszę sam spróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !