Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ser pleśniowy w panierce

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

ser brie 1 op.
bułka tarta pikantna
jajko
konfitura żurawinowa
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: ser pleśniowy w panierce

ser pokroić w paski obtaczać w rozkłóconym jajku i bułce tartej a następnie kłaść na rozgrzany olej smażyć na rumiano wykładać na półmisek i udekorować konfiturą z żurawiny podawać gorące.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 04.07.2013 22:46
super, muszę sam spróbować
Justyna/Dzastus 26.07.2012 09:30
robilam kiedys z zółtego cos takiego. Fajny pomysl.
Wafelek2601 07.04.2012 13:33
świetny pomysł
Kamila/kami007 02.04.2012 12:10
fajny
Seba 02.04.2012 10:11
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak