Sposób przygotowania

Pieczarki oczyszczamy, następnie kroimy w plasterki i przekładamy do garnka. Dodajemy masło( może być śmietankowe) i przyprawy. Dusimy do miękkości. W razie potrzeby możemy dodać trochę wody. Gdy pieczarki będą miękkie dodajemy śmietanę, doprawiamy do smaku solą oraz pieprzem. To świetny dodatek do obiadu pawany na gorąco.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna przystawka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna przystawka
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    pycha
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karmel

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Batonik-XXL

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    bardzo lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    perelka780

    oj dziękuję już wiem co dziś podam do obiadu:-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !