Sposób przygotowania

Fasolkę i 10 pomidorków miksujemy blenderem. Pozostałe 5 pomidorków kroimy w kostkę. Do gotującego rosołu dajemy zmiksowaną fasolkę, pomidorki, kapary i koncentrat, gotujemy na wolnym ogniu około 5 minut. Śmietanę łączymy z kilkoma łyżkami gorącej zupy, dodajemy pieprz i Kucharek, zaciągamy zupę. Gotujemy jeszcze około 3 minuty. Do gotowej dajemy świeże listki oregano.
Makaron gotujemy do miękkości, dodajemy do zupy, mieszamy.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ze składników wnioskuję, że zupka jest przepysza! Zazdroszczę i jednocześnie gratuluję talentu fotograficznego:):)
  • 0
    original
    Opublikowano

    treonina

    wygląda bardzo zachęcająco!
  • 0
    ds
    Opublikowano

    dwa pokoje z kuchnią

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna23

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !