Sposób przygotowania

Pokroić wzdłuż pory i ułożyć w naczyniu żaroodpornym.

Pokruszyć migdały, posiekać cebulę , natkę, czosnek i
wszytskie składniki prócz pomidorów i oliwy połączyć dokłanie ze sobą. Położyć na pory, zalać pomidorami i skropić oliwą.

Całość włożyć do zminego piekarnika i piec w 180C ok. 1h.

Smacznego!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    brzmi niezwykle zachęcająco, i wygląda też :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    fajny przepis
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    uwielbiam to warzywo
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    ciekawy przepis
  • 1
    56
    Opublikowano

    Sroczka

    Nie jadłam jeszcze takich, ale z chęcią bym posmakowała.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !