Sposób przygotowania

Pieczarki obrać i pokroić w plasterki. Kapustę oczyścić i poszatkować. W rondlu smażyć na oleju mieszankę chińską, pieczarki i kapustę pekińską. Kiedy będą miękkie, dodać przygotowany według przepisu na opakowaniu fix. Całość gotować 5 minut. Doprawić solą i pieprzem. Podawać z ryżem ugotowanym na sypko.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    i super ta Twoja chińszczyzna :)
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    świetne smaki
  • 4
    original
    Opublikowano

    paula99926

    bardzo mi się podoba ten przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszności

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !